Zboží z e-shopu na splátky jen za 44 korun měsíčně? S Kup Najisto je…

Zboží z e-shopu na splátky jen za 44 korun měsíčně? S Kup Najisto je to možné

22. 07. 2016

Kup Najisto, platební metoda, díky které lidé už téměř dva roky nemusejí kupovat „zajíce v pytli“, přichází v těchto dnech s novinkou, která se jmenuje Rozklad. Služba Rozklad klientům nabídne možnost rozložit si platbu za nákup až do 12 měsíčních splátek. Poplatek je přitom pouhých 44 korun měsíčně.

Kup Najisto vstoupil na český trh před necelými dvěma lety jako platební metoda a inovativní služba, která svým zákazníkům za příznivý poplatek 39 korun nabízí možnost pořídit zboží z vybraného e-shopu a zaplatit až za 14 dní. Zákazník si vybere na e-shopu zboží, Kup Najisto ho zaplatí, a bere tak na sebe veškerou zodpovědnost. Pokud se pak člověk rozhodne, že věc nechce, nemusí čekat na vrácení peněz, které by mu jinak mohly chybět v peněžence.

Co je nového?

V těchto dnech přichází produktový tým Kup Najisto s novinkou, která se jmenuje Rozklad. „Nová služba reaguje na poptávku našich zákazníků. Ti si přáli mít kromě platby odložené o jeden měsíc také možnost rozkladu platby na delší období. Využijí ho hlavně u větších a nákladnějších nákupů v e-shopech. A není to přitom žádný drahý špás, poplatek je pouhých 44 korun měsíčně,“ popisuje produktovou novinku šéf projektu Kup Najisto Rudolf Krejcar.

Jak novinka funguje?

Co zůstává při starém?

Klienti služby stále mohou využívat možnost platby odložené o dva týdny a možnosti vrátit zboží pořízené v e-shopu bez rizika a zbytečné administrativy.

Více informací o službě pro zákazníky i e-shopy na www.kupnajisto.cz.

Poskytovatelem služby Kup Najisto je Home Credit a.s.